DalaWux

postad av Peter, torsdag 5 oktober, 2017 - 08:19 i Lediga jobbÄr du SYV, har intresse och kunskap om validering och är sugen på ett utvecklande arbete?

Dala Valideringscentrum/DVC är en regional stödstruktur som skall skapa ökade förutsättningar för en effektiv och välfungerande validering av reell kompetens i Dalarna. Organisationen består av en verksamhetsansvarig, en utredare/omvärldsanalytiker samt rollen som Studie- och yrkesvägledare/valideringsutvecklare.

Arbetsgivare är VDUF -Västerdalarnas Utbildningsförbund. Malung-Sälens kommun är huvudman för Dala Valideringscentrum, och verksamheten drivs av den ideella organisationen Dalawux, som är samverkansorganet för den kommunala vuxenutbildningen i Dalarnas samtliga 15 kommuner. Tre regionala valideringsnoder finns också kopplade till den kommunala vuxenutbildningen, dessa finns idag i Avesta, Borlänge samt Malung/Leksand.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara anställd av VDUF och placeringsorten är Borlänge. Arbetsuppgifterna som studie och Yrkesvägledare/Valideringsutvecklare innefattar bland annat att:

  • samordna etablering av valideringsnoderna samt överenskommelser med valideringsnoderna
  • samordna och stödja valideringsnoderna för ökat antal valideringar och utveckling av gemensamma processer och rutiner kring validering
  • kompetensutveckla och stödja lokala SYV i deras arbete kring validering
  • kartlägga Dalarnas kompetenser, yrkesområden, utbildning, färdigheter
  • ha kontakt med relevanta aktörer inom valideringsområdet
  • arbeta med valideringsutveckling
  • arbeta med framtagande av valideringsmaterial

KVALIFIKATIONER
Vi söker sig som är examinerad studie- och yrkesvägledare. Vi ser att du har kunskap och erfarenhet av validering, ett stort kontaktnät i Dalarna, bred kunskap om olika branscher och yrkesområden. Vi ser även att du har aktuell kunskap om den regionala arbetsmarknadens behov och efterfrågan, både övergripande och lokalt för Dalarna. Du är en självgående person med god samarbetsförmåga och kan arbeta likaväl i grupp som självständigt. Vidare är du en målmedveten och relationsskapande person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är flexibel i ditt arbete. Du har mycket goda kunskaper i att använda Microsoft office olika programvaror, eller liknande. Du har i övrigt mycket goda IT kunskaper.

Du kan kommunicera både skriftligt och muntligt i svenska språket, du ska även ha goda kunskaper i engelska.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav då resor inom Dalarna ingår i tjänsten. Motivera i ditt personliga brev varför du söker denna tjänst.

ÖVRIGT
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Ange eventuellt löneanspråk i ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet senast den 15 oktober!
Använd länken nedan för att skicka in din ansökan.

Klicka här för att söka jobbet!

Ange referens:  A717080/2017

 

Körkort

 B

Arbetslivserfarenhet

 Studie- och yrkesvägledare: erfarenhet efterfrågas
 

Om lön

Enligt avtal.
 

Om anställningsvillkor

Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-11-17 Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 2 år. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. .

 Kontaktinformation


Kontaktpersoner

Lena Palm Eriksson, Tf rektor,
Telefonnummer: 070-664 44 16
lena.eriksson@malung-salen.se


Fackliga kontaktpersoner

Ewy Larsson, Lärarförbundet
Telefonnummer: 010-1219858

Karin Lindgren, Lärarnas Riksförbund
Telefonnummer: 010-1219856


Företagets adress

Moravägen 9 Malung


Postadress

Västerdalarnas utbildningsförbundBox 1478221 Malung
Gå tillbaka